FORMATGES CAN PUJOL


La nostra Història


Can Pujol va neixer de la il.lusió d’en Josep. El fet d’haver crescut en una casa de pagès el va marcar profundament, volent viure, en, i del camp. Els principis estan plens d’anecdotes. La primera va ser el viatge en un utilitari sense cap garantia de poder recorrer amb éxit “l’esgarrifosa” distancia de 650 kms. que hi havia entre en Josep i les seves primeres cuatre cabres, que en el camí de retorn varen ser ocupants d’aquell vehicle.

Formatges Can Pujol va començar l’activitat en el 1980 en una formatgeria molt petita. Els primers formatges que elaboravem eran de consum inmediat: frescos, mató, quallada… i varem anar ampliant a mesura que el mercat es trobava més receptiu als nostres productes.

A principis de l’any 1990 ens vam treslladar a un altre lloc, més ampli, en el que estiguerem set anys. Va ser aleshores quan va sorgir la idea de fer un formatge madurat. Vam posarnos els condicionants de treure un formatge amb gran qualitat i originalitat.

Així va neixer en el 1991 el “Nevat” que com el temps ens està certificant, ha complert les premises establertes. Un formatge que combina una tècnica formatgera acurada i una elaboració totalment artesanal, sent “moldejat” manualment peça a peça.

Avui, després de més de trenta cinc anys, FORMATGES CAN PUJOL s’ha convertit en una empresa que està present en els principals punts de distribució de Catalunya i d’Espanya, y exporta a diversos països, on hem aconseguit diversos premis i reconeixements per la seva qualitat.


Controls de Qualitat

" La llet utilitzada es analitzada diariament."

" Cumpliment de les condicions higiénics-sanitaris."

" Totes les peçes son revisades per en Josep."

Premis i Reconeixements


  • Sant Mateu : * 1º Premi a la Fancy Food fair de New York – 2003
  • Petit Nevat : * Medalla de plata a World Cheese Awards- 2006 England Soft goat’s milk cheese plain-mould-ripened
  • CANTELL: Primer premi “queso madurado de cabra – Quesos Artesanos Ciudad de Barbastro” 2009
  • NEVAT. International Cheese Awards “Best Spanish Cheese Continental Cheese. 2011
  • ODRE: Lactium Bronze. Formatges de pasta tova d’ovella. 2012
  • ROS: Medalla d’Or. Concurs dels formatges artesans Lladó 2016
  • CANTELL: Medalla de bronze a World Cheese Awards- 2016-2017 Semi-hard goat’s milk cheese plain.

Les Nostres Instal.lacions

Actualment estem en unes instal.lacions de 400m2 que compleixen amb tots els requisits sanitaris, fent-nos la feina més agradable i aconseguint millors resultats.