ReservaElaborat amb llet de Cabra

PRESENTACIÓ

Forma Cilindrica

Peça de 5000 gr
Cunya de 250 - 500 gr

Informació


Forma cilíndrica característica, de cares planes i lleugerament convexes en els laterals, amb arestes arrodonides. Escorça amarronada, amb matisos grisos. Olor particular, amb records de regalèssia a l'exterior i mel a l'interior, molt equilibrat en el seu conjunt. De textura granulosa i cristal·lina, permet percebre en boca amb una intensitat elevada, unes notes dolces inicials, sal integrada posterior, amb un regust picant, mai ardent. Recorregut aromàtic balsàmic, de mel i flors, combinat amb la personalitat d'una maduració d'1 any. En conjunt equilibri entre personalitat i potència en la maduració, un gust pronunciat però sempre harmònic per a un formatge de gust personal i diferent

Gatronomía


Consumir només, preferentment, pel gust tan personal. En harmonia amb vins de criança, principalment de varietat Merlot i Cabernet Franc, de taní integrat i sense arestes, estructurat i aromàtic. Acompanyat de fruits secs, com orellanes o dàtils, fruits de bosc i avellana torrada. Amb un pa de panses i nous, pa de llarga fermentació o pa de pera, pans que contrastin la textura i compensin el final lleugerament picant.

En la Cuina


A la fi d'un assortiment de formatges, en postres salats, ratllat sobre pasta fresca, en amanides verdes i de fruits secs, en combinació amb carns blanques.